Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska

DORA PARK SAKARYA 2+1

Detaljno

Smješten u mjestu Sakarya, Dora Park residence je luksuzni kompleks koji nudi jedinstven spoj kompleksa vila i 2+1 apartmana od 75m2, kombinirajući život na obali s modernim komforom.

Uživajte u sigurnosti 24/7 i opustite se u prostranim vrtovima s namjenskim igralištima za djecu. Privlačan bazen i kafeterija dodatno doprinose luksuzu i udobnosti rezidencije.

Strateški smješten za lak pristup sadržajima, školama i zabavi, Dora Park Residence pruža jedinstven spoj gradskog života i morskog mira.

Kupovina je olakšana uz učešće od 60%, i fleksibilne planove plaćanja do 24 mjeseca bez kamata.Osigurajte svoje primorsko utočište sada—zakažite obilazak i prigrlite život u luksuzu, sigurnosti i miru na moru.

Osnovne informacije

Bazen

Broj prostorija

Godina izgradnje

Nadzorne kamere

Površina

7/24 Zaštita

Cijena

Original price was: €110,000.00.Current price is: €105,000.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top