Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat dom bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska, mersin nekretnine, kupovina nekretnine, nekretnine turska, sredozemno more

ALANYA 1+1

Detaljno

Iz ponude vam izdvajamo  ovaj  stan smješten u novom kompleksu u srcu Alanye, pružajući neponovljivu priliku za život ili investiciju. Ovaj moderan stan nudi ne samo udobnost već i impresivan pogled na tirkizno more i netaknutu prirodu koja okružuje ovaj biser Mediterana.

Sa svojom površinom od 50 kvadratnih metara, ovaj stan je idealan prostor za pojedince, parove ili male obitelji. Sastoji se od prostrane spavaće sobe, otvorenog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te elegantnog kupatila. Velika prednost ovog stana je prostrani balkon s kojeg se pruža zadivljujući panoramski pogled na more i okolnu prirodu.

Stanari ovog kompleksa imaju privilegiju uživanja u luksuznim sadržajima, uključujući bazen, teretanu, vrtove i prostorije za rekreaciju. Osim toga, kompleks je dizajniran s posebnom pažnjom na sigurnost i privatnost stanara.

Alanya, poznata kao “biser turske rivijere”, predstavlja idealnu destinaciju za život ili odmor. Ova čarobna destinacija svake godine privlači milione turista svojim blagom klimom, prekrasnim plažama i bogatom kulturnom baštinom. Stan u ovom kompleksu ne samo da nudi udoban i luksuzan životni prostor, već i izuzetnu investicijsku priliku s obzirom na turističku privlačnost Alanye.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio ovog ekskluzivnog kompleksa i uživate u životu na turskoj obali, gdje se spojila udobnost modernog stanovanja s ljepotom prirode i bogatom kulturnom baštinom.

Osnovne informacije

Bazen

Broj prostorija

Klima

Površina

7/24 Zaštita

Cijena

Original price was: €70,000.00.Current price is: €67,500.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top