Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska

SAKARYA 2+1

Detaljno

Nudimo vam izuzetnu priliku da postanete vlasnik vašeg rahat doma u Turskoj! Dvosoban stan na obali Crnog mora u Sakaryi, smješten samo 10 minuta udaljen od plaže, obale mora i centra grada, ovaj stan nudi savršenu kombinaciju udobnosti i praktičnosti. Uživajte u blizini mora i svježem zraku, dok istovremeno imate brz pristup svim sadržajima grada. Ovo je idealno mjesto za one koji traže moderan i udoban dvosoban stan u Turskoj. Iskoristite priliku i rezervišite svoj novi dom već danas!

U ponudi imamo nekoliko naših projekata koji su gotovi ili u izgradnji. Pored gotovinskog plaćanja sa popustom, nudimo i plaćanje na beskamatne rate bez domaće ili strane banke. Za plaćanje beskamatnih rata izdvaja se određeni depozit, a ostatak na 12 ili više mjeseci, u zavisnosti od projekta.

Od vašeg dolaska na aerodrom kao i sva papirologija se riješava od strane firme u vašem prisustvu ukoliko to želite, ukoliko ne, postoji mogućnost da firmi date punomoć kako bi procedura bila gotova brže.

Osnovne informacije

Broj prostorija

Godina izgradnje

Klima

Udaljenost od centra grada

10min

Udaljenost od plaže

10min

Cijena

Original price was: €62,000.00.Current price is: €59,000.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top