O nama

Ako ste u potrazi za nekretninom u Turskoj, Rahat Dom pruža podršku u ostvarivanju vaših želja direktnom kupovinom od naših partnerskih građevinskih kompanija.

Turska je poznata po svojim povoljnim cijenama nekretnina, čime privlači kupce iz svih dijelova svijeta. Rahat Dom nudi ne samo kvalitetne nekretnine već i profesionalnu podršku i savjete tokom cijelog procesa kupovine.

Pogodnosti

Osim povoljnih cijena nekretnina, Turska nudi i niz drugih prednosti za kupce. Strani kupci imaju mogućnost da ostvare različite poreske i pravne pogodnosti, uključujući mogućnost apliciranja za boravišne dozvole i čak sticanje državljanstva.

Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i podršku u procesu apliciranja za ove beneficije. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo da pronađete savršenu nekretninu u Turskoj koja će ispuniti sve vaše želje i očekivanja. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se što ćemo biti dio vaše nekretninske avanture u Turskoj!

Vaš Rahat dom Turska.

Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska

Zašto odabrati
Rahat Dom?

1 rahat dom nekretnine turska konsultacije

Besplatne Konsultacije

Rahat tim je dostupan za sve upite o kupovini i prodaji

3 rahat dom nekretnine turska povoljne cijene

Najbolje cijene

Pristupačne cijene stanova, građeni po visokom standardu

4 rahat dom nekretnine turska rate bez kamata

Rate bez kamata

Olakšano plaćanje uz određeni dio učešća po dogovoru

2 rahat dom nekretnine turska pomoc pri kupovini

Pomoć pri kupovini

Kompletan proces kupovine do predaje ključeva

Kontaktiraj nas

Scroll to Top