Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat dom bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska, mersin nekretnine, kupovina nekretnine, nekretnine turska, sredozemno more

MERSIN 2+1

Detaljno

Na prodaju je stan u Mersinu! Dobrodošli u oazu udobnosti i ljepote na obali Sredozemnog mora! Na prodaju je prostrani dvosobni stan koji garantuje udoban i elegantan način života. Sa ukupnom površinom od 60m2, ovaj stan predstavlja idealan dom za one koji traže savršenu kombinaciju udobnosti i luksuza.

Smješten u jednoj od centralnih opština, opštini Mezitli, ovaj stan nudi ne samo blizinu obale mora, već i jednostavan pristup centru grada. Udaljen samo nekoliko koraka od tirkiznih voda Sredozemnog mora, ovo je mjesto gdje se svakodnevna rutina pretvara u pravu oazu opuštanja.

Mersin, grad sa preko 2 miliona stanovnika, poznat je po svojoj bogatoj kulturi, gastronomiji i živopisnoj sceni. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za kvalitetan život – od vrhunskih restorana i trgovina do obilja kulturnih dešavanja i zabavnih aktivnosti.

Stan je dizajniran sa pažnjom prema detaljima i opremljen modernim sadržajima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Prostrana dnevna soba pruža udoban prostor za opuštanje i druženje, dok kuhinja sa elegantnim kuhinjskim elementima inspiriše kulinarsku kreativnost.

Dvije spavaće sobe obećavaju mirne noći i osiguravaju privatni prostor za svakog člana porodice. Tu je i prostrana terasa, idealna za uživanje u jutarnjoj kafi ili opuštajućim večerima sa predivnim pogledom na more i grad.

Ovaj stan na prodaju u Mersinu nije samo mjesto za život, već i investicija u vašu budućnost. Mersin, grad koji uživa u 300 sunčanih dana godišnje, pruža idealne uslove za opuštajući i aktivan način života. Pronađite svoj rahat dom u ovom prelijepom gradu i uživajte u životu na obali Sredozemnog mora!”

Osnovne informacije

Broj prostorija

Godina izgradnje

Klima

Površina

Bazen

Udaljenost od centra grada

10min

Cijena

Original price was: €85,000.00.Current price is: €75,000.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top