Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat dom bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska, mersin nekretnine, kupovina nekretnine, nekretnine turska, sredozemno more

MERSIN 1+1

Detaljno

U ponudi imamo jedinstvenu priliku – prekrasan stan u Mersinu, smještenom na jugu Turske. Ovaj stan predstavlja savršen spoj udobnosti, luksuza i lokacije. Trenutno je u izgradnji, što znači da ćete imati priliku da svoj dom prilagodite svojim željama i potrebama. Očekuje se da će biti spreman za svoje prve sretne vlasnike kroz par mjeseci.

Lokacija stana je jednostavno nevjerojatna – samo nekoliko minuta hoda od obale mora. Zamislite buđenje uz zvukove morskih valova i miris soli u zraku. Ovaj stan nudi ne samo udoban dom, već i priliku za svakodnevno uživanje u ljepotama južne obale Turske.

Stan se sastoji od jedne spavaće sobe i dnevnog boravka, čime pruža dovoljno prostora za udoban život ili odmor. Sa površinom od 50m2, ovaj stan je idealan za pojedince, parove ili manje obitelji. Štoviše, stanovi su dostupni na nekoliko različitih spratova, što vam omogućuje da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ako sanjate o tome da se probudite s pogledom na beskrajno plavetnilo mora, onda su viši spratovi idealan izbor za vas.

Nadalje, važno je istaknuti da je južna obala Republike Turske popularna destinacija za milione turista svake godine. Osim prekrasnih plaža, ovaj region nudi bogatu kulturnu baštinu, izvrsnu gastronomsku ponudu i obilje mogućnosti za rekreativne aktivnosti. Kupovinom ovog stana, ne samo da stičete udoban dom, već i ulaznicu u živopisni svijet južne Turske.

Dakle, ukoliko tražite savršeno mjesto za život ili odmor, ovaj stan u Mersinu je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku da postanete dio ovog predivnog ambijenta i da svaki dan uživate u blagodatima mediteranskog života. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj jedinstvenoj ponudi!

Osnovne informacije

Broj soba

Godina izgradnje

Klima

U izgradnji

Bazen

Cijena

Original price was: €59,000.00.Current price is: €55,500.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top