nekretnine u turskoj

ANTALIJA CENTAR 2+1

Detaljno

Prostran 2+1 apartman u srcu starog grada Antalije – spoj tradicije i udobnosti!
Otkrijte savršen spoj historijskog šarma i moderne udobnosti sa ovim izuzetnim apartmanom sa 2 spavaće sobe i 1 dnevnim boravkom, koji se nalazi u živopisnom starom gradu Antalije, Turska. Na prostranih 95 kvadratnih metara, ovaj apartman nudi idealan životni prostor za one koji njeguju živahni gradski život i spokojni šapat prošlosti.

Atraktivna  lokacija:
Smješten u očaravajućem dijelu Starog grada Antalije, ovaj apartman Vas stavlja u epicentar bogate kulture i historije. Izađite ispred svojih vrata i nađite se u lavirintu slikovitih, uskih ulica nanizanih arhitekturom iz otomanskog doba, neobičnih trgovina i lokalnih restorana. Zadivljujuće plaže Antalije udaljene su samo nekoliko minuta hoda, pružajući savršenu pozadinu za opuštanje i razonodu.

Idealno za investitore i vlasnike kuća:
Ova nekretnina nije samo udobna rezidencija već i odlična investicija u jednom od najtraženijih okruga Antalije. Popularnost ovog područja među turistima i lokalnim stanovništvom osigurava održivu potražnju i potencijalni prihod od preprodaje ili najma.
Bilo da tražite stalni boravak, kuću za odmor ili unosnu priliku za ulaganje, ovaj stan u Starom gradu Antalije nudi sve. Ne propustite posjedovati dio ovog istorijskog raja. Zakažite pregled već danas i zakoračite u svoj dom iz snova u kojem svaki dan izgleda kao odmor!

Kontaktiraj nas:
Za više informacija ili za dogovor o osobnom obilasku nekretnine, kontaktirajte nas na broj telefona +38762642265.
Iskusite iz prve ruke jedinstveni šarm i udobnost koji ovaj fantastičan apartman može ponuditi.
Vaš novi dom u Antaliji čeka!

Osnovne informacije

Broj prostorija

Površina

Cijena

Original price was: €95,000.00.Current price is: €85,000.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top