Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat dom bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska, mersin nekretnine, kupovina nekretnine, nekretnine turska, sredozemno more

ALANYA 1+1

Detaljno

Predstavljamo vam potpuno novom kompleksu samom centru Alalnye. Na prodaju je stan u centru Alanye na super lokaciji. Pored idealne lokacije,udaljen samo 900m od mora, pruža neponovljivu priliku za život ili investiciju. Stan se nalazi u naselju Mahmutlar, koji je veoma atraktivan, pogotovo ljeti za turiste.

Na prodaju je stan u centru Alanye sa svojom površinom od 55 kvadratnih metara, ovaj stan je odgovarajući za vaš ljetni odmor ili vašu investiciju, pri čemu vam možemo pomoći.. Ukupno se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i balkona.

Dio kompleksa je i prelijepi vanjski i unutrašnji bazen, kao i teretana koju aktivno možete koristiti kao stanar kompleksa.

Alanya, poznata kao “biser turske rivijere”, predstavlja idealnu destinaciju za život ili odmor. Ova čarobna destinacija svake godine privlači milione turista svojim blagom klimom, prekrasnim plažama i bogatom kulturnom baštinom. Stan u ovom kompleksu ne samo da nudi udoban i luksuzan životni prostor, već i izuzetnu investicijsku priliku s obzirom na turističku privlačnost Alanye.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio ovog ekskluzivnog kompleksa i uživate u životu na turskoj obali, gdje se spojila udobnost modernog stanovanja s ljepotom prirode i bogatom kulturnom baštinom.

Osnovne informacije

Cijena

Original price was: €75,000.00.Current price is: €69,500.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top