Moderni stan u Turskoj, Rahat dom, Rahat dom nekretnine, Rahat dom stanovi, Turska, Sakarya, Karasu, Mersin, Antalya, Istanbul, Bursa, kupi stan, kupi nekretnine, kupovina nekretnine, bez kamata, rahat bez kamata, stanovi u turskoj, kuca u turskoj, kuca na moru, stan na rate, stan na moru, nova gradnja, more, turska

KARASU SAKARYA 1+1

Detaljno

Na prodaju je jednosoban stan na obali Crnog mora. Smješten u općini Karasu u Sakaryi, ovaj kompleks je nedavno završen, pružajući potpuno novi ambijent za udoban i moderan život. Svi stanovi su potpuno opremljeni i spremni za useljenje, omogućavajući brzu i jednostavnu tranziciju za nove vlasnike.

Ova jednosobna jedinica nudi savršen spoj udobnosti i praktičnosti. Prostrani dnevni boravak, kuhinja i spavaća soba osmišljeni su kako bi zadovoljili sve potrebe modernog života. Dodatno, kompleks pruža brojne pogodnosti, uključujući pristup zajedničkim prostorijama, parking i sigurnosne usluge.

Sada je prilika za kupovinu s povoljnim vansezonskim cijenama! Još nekoliko stanova je dostupno, stoga iskoristite ovu priliku za stjecanje svog kutka na obali Crnog mora. Budući da je kompleks nov, ovo je idealna prilika za one koji traže savršeno mjesto za život ili investiciju.

 

Osnovne informacije

Novagradnja:

Da

Bašta:

Da

Broj prostorija

Površina

Bazen

7/24 Zaštita

Godina izgradnje

Cijena

Original price was: €71,000.00.Current price is: €67,000.00.

Javi se i zakaži sastanak

Pogledajte ostale nekretnine

Rahat Blog

Scroll to Top